MAKO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

«
...45678...
»
Gyönyörű képeken mutatja be Váradi Levente a magyar néptáncot Szuperinfó Hírek - A fotográfus kötete Végtelen motívum – Hetvenéves a Magyar Állami Népi Együttes címmel jelent meg.
Három kiállítás is gazdagítja a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust Szuperinfó Hírek - Orcád világossága, Legyetek tanúim és Ezerarcú szeretet címmel várják látogatóikat a tematikus tárlatok.
Már lehet pályázni a terménytárolók, szárítók és tisztítók fejlesztésére Szuperinfó Hírek - A technológiai színvonal emelése tekintetében központi kérdés a megtermelt és betakarított termények szakszerű tisztítása, tárolása és szárítása.
A Savaria Kupa után jelöli ki a női röpiválogatott kapitánya az Eb-keretet Szuperinfó Hírek - Erős európai csapatokkal szemben mérheti fel, hol tart a válogatott.
Az állam megvásárolta a Batthyány család okleveleit Szuperinfó Hírek - A felbecsülhetetlen értékű kulturális emlékek, az egykori Batthyány-birtokok levelezései betekintést nyújtanak a Magyar Királyság évszázados működésébe.
Egyre gyorsabb a tempó a lakossági hitelpiacon Szuperinfó Hírek - A háztartások 136,4 milliárd forintnyi lakáshitel-szerződést kötöttek.
Elhunyt a magyar kyokushin karate egyik megalapítója Szuperinfó Hírek - Hetvennégy éves korában elhunyt Furkó Kálmán, a Magyar Honvédség nyugállományú ezredese, a magyar kyokushin karate egyik megalapítója – közölte kedd délelőtt Facebook-oldalán a Honvédelmi Minisztérium.
Hetvenezer igénylésnél tart az önfoglalkoztatók kompenzációs támogatása Szuperinfó Hírek - A mintegy két hónapja elindított programban 219 ezer forintos egyszeri támogatást kaphatnak az ágazati bértámogatásból munkavállaló híján kimaradt vállalkozások, önfoglalkoztatók.
Háromnapos jazzfesztivált rendeznek Székesfehérváron Szuperinfó Hírek - Három napon át hazánk legnevesebb jazz, funk-soul és egyéb fúziós stílusokat képviselő előadói lépnek színpadra.
Kalotaszeg gyöngyei címmel indul országos művészeti találkozó Szuperinfó Hírek - Kiállítások, előadások, műhelyfoglalkozások, valamint ének és tánc várja a látogatókat.
A cseh bajnok ellen folytatja a Fradi Szuperinfó Hírek - Jön a harmadik forduló, egyre közelebb a főtábla.