MAKO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

MAKÓ 2020.06.06.
MAKÓ 2020.06.06.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

MAKÓ 2020.04.25.
MAKÓ 2020.04.25.
MAKÓ 2020.04.18.
MAKÓ 2020.04.18.
MAKÓ 2020.04.11.
MAKÓ 2020.04.11.
Több mint 2,7 millió ügyfél választotta a törlesztési moratóriumot Szuperinfó Hírek - Az adatok szerint az intézkedés a sérülékenyebb, az állami beavatkozásra leginkább rászoruló társadalmi csoportokat segítette.
A sereghajtó ellen veszített pontokat a Debrecen Szuperinfó Hírek - A Debrecen 1-1-et játszott hazai pályán az utolsó helyezett Kaposvárral a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
Továbbra is népszerűek a Magyar falu program pályázatai Szuperinfó Hírek - Mintegy ezer pályázat nyert összesen csaknem 13 milliárd forintot.
Varga Mihály: új beruházásával munkahelyeket őriz meg a Masterplast Szuperinfó Hírek - A Nagyvállalati beruházási támogatás a kormány egyik legeredményesebb befektetés-ösztönző eszköze – mondta pénzügyminiszter.
Egymillió forintos pénzbüntetést kaptak a kupadöntős csapatok Szuperinfó Hírek - A két klub a sportzónára vonatkozó szabályzat súlyos megsértéséért kapta a bírságot, a játékosok ugyanis a kijelölt sportzónát elhagyva kimentek…
Mága Zoltán is közreműködik az Európa 2020 című dal angol nyelvű változatában (videó) Szuperinfó Hírek - Az alkotók egy grandiózus videoklipet álmodtak meg, amelyben magyar ismertségeket kértek fel szereplőnek.
Budapest Airport: az utasforgalom 2023 elejére érheti el a járvány előtti volument Szuperinfó Hírek - A tavalyi 16 millió után idénre 17 milliós utasforgalmat vártak.
Jelentős az érdeklődés a vállalkozások részéről az NHP Hajrá iránt Szuperinfó Hírek - A Magyar Nemzeti Bank idén április 20-án indította el a Növekedési Hitelprogram Hajrá (NHP Hajrá) konstrukciót 1500 milliárd forintos keretösszeggel a kkv-k finanszírozáshoz jutásának elősegítése érdekében. A hitelintézeteknél és pénzügyi vállalkozásoknál igényelhető kedvező, legfeljebb 2,5 százalékos rögzített kamatozású, széles körben felhasználható forrás iránt már az indulás utáni első hetekben jelentős…
Hosszú évtizedek után újul meg a Citadella és környezete Szuperinfó Hírek - Az előkészítő munkát történészekből és szakértőkből álló testület is segíti.
Rögtön az első nap 8800-an pályáztak a szálláshely-felújítási programra Szuperinfó Hírek - Több mint 8800 pályázat érkezett be a csütörtökön elindult, 60 milliárd forintos keretösszegű magán- és egyéb szálláshelyek fejlesztésére kiírt támogatásra…
Negyven helyszínen épülnek honvédelmi sportközpontok Szuperinfó Hírek - Értelmes sporttevékenységre adnak lehetőséget a fiataloknak.