MAKO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

2020.06.13
2020.06.13

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

MAKÓ 2021.06.12.
MAKÓ 2021.06.12.
MAKÓ 2021.06.12
MAKÓ 2021.06.12
MAKÓ 2021.06.05
MAKÓ 2021.06.05
12345...
»
A hétvégén indul a Nemzeti Vágta idei versenysorozata Szuperinfó Hírek - A magyarság lovas hagyományokra épülő, hagyományőrző fesztiváljának döntője október 2-3-án lesz a fővárosi Hősök terén.
Faluvégi Rudolf visszatért korábbi francia csapatához Szuperinfó Hírek - A klub honlapjának híradása szerint az irányító új szerződése két évre szól.
Sikeres első negyedévet tudhat maga mögött az OPUS Szuperinfó Hírek - A világjárvány ellenére a cégcsoport a 2021-es évet sikeres tranzakciókkal kezdte meg.
Elhunyt Winand Gábor zenész Szuperinfó Hírek - A zenész, énekes 57 éves volt.
Megalakult a gazdasági élet újraindításáért felelős operatív törzs (videó) Szuperinfó Hírek - A kormányzat számos olyan javaslattal fog előállni, amelyek lehetővé teszik, hogy Magyarország az új világgazdasági korszak nyertesévé váljon.
A nyári munkát vállaló diákok ugyanúgy adóznak, mint a felnőttek Szuperinfó Hírek - A diákmunkával szerzett jövedelem adója 15 százalék, amit a munkaadó előlegként von le a tanuló bruttó jövedelméből, amiről aztán igazolást…
Elindult a Közgyűjteményi Digitalizálási Stratégia portálja Szuperinfó Hírek - Célja, hogy a közgyűjtemények anyagai digitális formában bárki számára, jó minőségben és informatív módon elérhetővé váljanak.
Előselejtezős ellenfele lesz a Ferencvárosnak az első fordulóban Szuperinfó Hírek - Az UEFA keddi sorsolásán kiderült, hogy az előző kiírásban csoportkörös zöld-fehérek hazai pályán kezdik majd a párharcot.
Odaítélték a Hevesi Sándor-díjat Szuperinfó Hírek - Az elismerést minden évben annak a három művésznek adják át, aki sokat tett a magyar színház nemzetközi elismertetéséért, megismertetéséért.
Iváncsán épül meg az SK Innovation legújabb üzeme Szuperinfó Hírek - Ez lesz Magyarország történetének legnagyobb zöldmezős beruházása – hangsúlyozta Szijjártó Péter.
Átvehette saját tulajdonú, tisztán elektromos meghajtású autóbuszát a Volánbusz Szuperinfó Hírek - A BYD K9UB típusú, zöld technológiával hajtott autóbusz a Komárom és Komárno közötti helyi közlekedésben teljesít szolgálatot.