MAKO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

MAKÓ 2020.08.29.
MAKÓ 2020.08.29.
«
...34567...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

MAKÓ 2020.09.26.
MAKÓ 2020.09.26.
MAKÓ 2020.09.19.
MAKÓ 2020.09.19.
MAKÓ 2020.09.12.
MAKÓ 2020.09.12.
12345...
»
Trianon-kislexikon jelent meg Szuperinfó Hírek - Trianon-kislexikon A-tól Z-ig című kiadvány célja, hogy segítsen eligazodni az 1920-hoz vezető események és a hatásukra kialakult jelenségek útvesztőjében.
Fodor Zsóka: lefekvés után eltölt a magány Szuperinfó Hírek - Sokat foglalkoztatja a „Mi lett volna, ha…?”, főleg a szerelmi életét illetően, azonban nem tehet mást, mint hogy elfogadja az…
Fucsovics Márton párosban is továbbjutott Szuperinfó Hírek - A magyar éljátékos oldalán a brit Cameron Norrie-val három szettben verte a Mackenzie McDonald, Tennys Sandgren amerikai duót.
Keressük meg együtt a 75 éves Harisnyás Pippit! Szuperinfó Hírek - Országos nyomozós játék indul az általános iskolák alsó tagozatos gyermekeinek, tanáraiknak és családjaiknak.
A föld alá viszi a villanyvezetékeket az E.ON a túzokok védelmében Szuperinfó Hírek - A beruházás a Dévaványa és Túrkeve közötti térségben fészkelő, évtizedek óta védett túzokok megóvását szolgálja.
Két koncerttel is várja a Müpa a jazz szerelmeseit Szuperinfó Hírek - Szeptember 30-án az egyik legnépszerűbb magyar jazz-zenekar, a Balázs Elemér Group lép fel, míg október 7-én a Gadó Gábor Quintet…
Szijjártó Péter a mongol külügyminiszterrel tartott videókonferenciát Szuperinfó Hírek - A tárgyalás fő témái a gazdasági együttműködés és a nemzetközi szervezetekben való összehangolt cselekvés voltak.
Orbán Viktor is Fradi győzelmet vár ma! Szuperinfó Hírek - A magyar miniszterelnök közösségi oldalán buzdít a szurkolásra.
Andor Éva: a gyermekáldást mi a Jóistenre bízzuk Szuperinfó Hírek - A híradós ritkán beszél a magánéletéről, de most őszintén mesélt a kapcsolatáról és arról, miért nem látja szükségét annak, hogy hozzámenjen a párjához.
Kisorsolták az előfutamok sorrendjét Szuperinfó Hírek - Online sorsolták ki kedden a járványügyi helyzet miatt a 13. Nemzeti Vágta előfutamainak sorrendjét. Idén helyszíni közönség nélkül rendezik meg…
Bélyegblokkot bocsátott ki a Magyar Posta az évfordulóra Szuperinfó Hírek - Az első világháborút lezáró békeszerződésre emlékező bélyegblokkot bocsátott ki a Magyar Posta Zrt. A keddi bemutatón a Miniszterelnökséget vezető miniszter…