MAKO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

MAKÓ 2020.10.24.
MAKÓ 2020.10.24.
«
...34567...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

MAKÓ 2020.11.21.
MAKÓ 2020.11.21.
MAKÓ 2020.11.14.
MAKÓ 2020.11.14.
MAKÓ 2020.11.07.
MAKÓ 2020.11.07.
12345...
»
Kötelező lesz az italospalackok visszaváltása Szuperinfó Hírek - A szigorítást az alapvető környezetvédelmi okok mellett a hatékonyabb erőforrás-gazdálkodás is indokolja.
350 vállalat jelentkezett a beruházásokat támogató újabb kiírásra (videó) Szuperinfó Hírek - A vállalatok újabb beruházások mellett kötelezték el magukat, amivel magyar emberek tízezreinek munkahelyét lehet megvédeni.
Magyarország 2030-ra megközelítheti Nyugat-Európa fejlettségi szintjét Szuperinfó Hírek - A szakértő szerint Magyarországnak már most készülnie kell a járvány utáni időszakra, hogy a lehető legnagyobb lendülettel kezdhesse meg a…
Ma kezdődik a 18. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál a Toldi Távmoziban Szuperinfó Hírek - Ebben az évben 24 rövidfilm száll versenybe a legjobb film díjáért és 15 film a legjobb gyerekfilm díjáért, köztük több…
Újabb három pozitív eset a magyar válogatottnál Szuperinfó Hírek - A játékosok jól vannak, mindenki tünetmentes és a csapat hite erős.
ITM: megszűnhet a kényelmi díj a mobilfizetéseknél Szuperinfó Hírek - A tervezet emellett kialakítja a mobil fizetési platform új, koncessziós rendszerben történő üzemeltetésének rendszerét.
Átadták Az év legsikeresebb szerzője díjakat Szuperinfó Hírek - Mirtse Zsuzsa, Lányi Gusztáv és Döme Barbara kapta Az év legsikeresebb szerzője 2020 díjakat a Magyar Napló által szervezett Oláh János-emlékesten a Petőfi Irodalmi Múzeumban (PIM).
Megjelent az Omega új lemeze, a Testamentum Szuperinfó Hírek - Tizennyolc dal került az Omega Testamentum című új lemezére, amelynek életútösszegző mondanivalójának szomorú aktualitást ad Benkő László és Mihály Tamás múlt heti halála.
Bíró Blanka: ebben a helyzetben minden meccs ajándék Szuperinfó Hírek - A legfontosabb cél most az lehet, hogy minél több mérkőzést tudjanak játszani, mert ez azt bizonyítaná, hogy minden körülmény rendben van.
A győzelemtől erősödött a nemzeti öntudat – a londoni 6-3-ra emlékezik az Aranycsapat Testület Szuperinfó Hírek - Az Aranycsapat Testület büszkén emlékezik arra a győzelemre, amelyet az angol sajtó már a találkozó lejátszása előtt az évszázad mérkőzésének…
Súlyos sérülést szenvedett a női röplabda-válogatott alapembere Szuperinfó Hírek - Súlyos sérülést szenvedett Németh Anett, a magyar női röplabda-válogatott meghatározó játékosa, aki így januárban nem játszhat az Európa-bajnoki selejtezőkön.