MAKO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Több mint 32 ezer család jelentkezett a Napenergia Plusz Programba Szuperinfó Hírek - Az Energiaügyi Minisztérium az eredeti 75,8 milliárd forintos keretösszeget 30 milliárd forinttal emelte meg.
Megmenthető lenne a hazai bogyósgyümölcs-termesztés Szuperinfó Hírek - A fogyasztók és a feldolgozóipar részéről is lenne igény rájuk.
Mezőkövesden játssza első bajnokiját a Nyíregyháza Szuperinfó Hírek - A Nyíregyháza Spartacus csapata még nem veheti birtokba a felújított Városi Stadiont.
Bronzérmes a magyar női és férfi csapat is Szuperinfó Hírek - A nők az Erdős Rita, Simon Sarolta, Réti Kamilla, míg a férfiak a Koleszár Mihály, Bereczki Richárd, Tamás József összeállítású…
A főváros mellett az egész polgári kultúra odaveszett (videó) Szuperinfó Hírek - Egy szerelem három éjszakája – a Szélesvásznú történelem mai adásának középpontjában az ország első musicalje és az abból készült zenés…
Kisfilmes pályázatot hirdet diákoknak az NMHH-val közösen a CineFest Szuperinfó Hírek - Kisfilmes pályázatot hirdet a középiskolás és egyetemista filmrajongóknak az idén szeptember 6. és 14. között megrendezendő CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósággal (NMHH) közösen – közölte az NMHH kommunikációs igazgatósága szerdán az MTI-vel.
Jó pálinkaszezont ígér az idei gyümölcstermés Szuperinfó Hírek - A tavalyi visszaesés után az idén 600 ezer hektoliterfok feletti mennyiség várható.
Továbbra is kiáll a hazai méhészek mellett az agrártárca (infografikák) Szuperinfó Hírek - Antidömping panaszt nyújtottak be a Kínából az Európai Unióba érkező mézre.
Népi képzések hallgatóinak kiállításával vár a Hagyományok Háza Szuperinfó Hírek - A Játéktól a mesterségig című egyedülálló tárlat a népi kézműves szakképzések végzős hallgatóinak vizsgaremekeit mutatja be, beleértve a nemezkészítő, kosárfonó,…
Varga Mihály: Törökország fontos stratégiai partnere Magyarországnak Szuperinfó Hírek - Törökország fontos stratégiai partnere Magyarországnak, az aláírt egyetértési megállapodással újabb lépést tettek a folyamatosan fejlődő magyar–török kapcsolatok elmélyítése érdekében –…