MAKO.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

MAKÓ 2021.09.25.
MAKÓ 2021.09.25.
MAKÓ 2021.09.18
MAKÓ 2021.09.18
MAKÓ 2021.09.11.
MAKÓ 2021.09.11.
12345...
»
Baji Balázs visszavonul Szuperinfó Hírek - Elérkeztem az aktív versenyzői pályafutásom végéhez, amivel egy gyönyörű korszakot zárok le az életemben – írja közösségi oldalán a sportoló.
Varga Mihály: folytatjuk az adócsökkentés politikáját! Szuperinfó Hírek - A jövedelemadókat 50 százalékponttal csökkentették 2010 óta.
Mesejátékkal, történelmi drámával várják a nézőket Szuperinfó Hírek - Mesejátékkal, történelmi drámával várja a 2021/2022-es évadban a nézőket a Zentai Magyar Kamaraszínház – közölte Wischer Johann, a teátrum igazgatója…
Palkovics: kiemelkedő lehetőséget jelent a drónok felhasználása a gazdaságban Szuperinfó Hírek - A tervek szerint az év végéig elkészül a nemzeti drónstratégia első változata.
Visszavonult a tavalyi év magyar női evezőse Szuperinfó Hírek - A 26 éves Polivka Dóra edzőként folytatja tovább.
Szalmonellával szennyezett steakborsot hív vissza az Aldi Szuperinfó Hírek - Kivonják a forgalomból a 95 grammos kiszerelésű BBQ borsdaráló steakborsot.
Megállt a tanyán élők számának csökkenése Szuperinfó Hírek - Egyre többen ismerik fel ennek az életmódnak az előnyeit.
Díjak átadásával kezdődött az Országos Múzeumpedagógiai Évnyitó Szuperinfó Hírek - A Múzeumpedagógiai Nívódíj a legrangosabb szakmai díjnak számít a hazai múzeumpedagógiában.
Hétvégén indul a Nemzeti Vágta, összemérik tudásukat az ország lovasai Szuperinfó Hírek - Összesen 11 elővágtát rendeztek magyarországi, vajdasági, muravidéki és erdélyi lovasok részvételével.
Magasabb fokozatba kapcsol a magyar-horvát infrastruktúra-fejlesztés (videó) Szuperinfó Hírek - A határ menti együttműködés dinamikusabbá tétele elősegíti a gazdaság gyors újraindítását – mondta Szijjártó Péter.